Degelijk en duurzaam

De zorgunit wordt gebouwd uit duurzame producten, waarbij onderhoudsarme en energiezuinige uitvoering centraal staan. Zo worden de wanden geisoleerd met natuurlijke isolatiematerialen en de buitenzijde standaard met een duurzaam geconserveerde houten delen, welke in verschillende kleurstellingen kunnen worden geleverd. De kozijnen worden standaard in kunststof uitgevoerd met HR++ beglazing.

Als boven aangegeven wordt voor de buitenzijde standaard gekozen voor een wandafwerking met houten delen, maar de gevels kunnen ook worden voorzien van steen strips, waarmee er qua uitvoering een passend geheel met de bestaande woning kan worden gemaakt.

De unit is zo ontworpen dan deze, middels een koppelunit, zowel met de kopse of met de langszijde aan de bestaande woning kan worden verbonden. In deze koppelunit is tevens ruimte opgenomen voor koppeling van de installaties van de zorgunit aan de bestaande woning. 

De binnenwanden in de slaapkamer worden standaard afgewerkt met een lichte structuur en in de badkamer worden de wanden betegeld. De vloeren worden voorzien van een vinyl bekleding, welke zeer solide is en makkelijk is te onderhouden.

De plafonds worden voorzien van een systeemplafond, waardoor achteraf gemakkelijk aanpassingen kunnen worden gedaan.