Sanitaire unit

Sanitaire unit

Wij kunnen diverse kant-en-klare badkamers aanbieden die zijn ontwikkeld voor personen met een beperkte mobiliteit. De badkamers zijn voorzien van antislip vloer, douchezitje, handgrepen en kunnen naar specifieke wensen van de klant worden aangepast.

SLIMME INDELINGEN:

Door de zeer efficiënte indeling en het slimme ontwerp vragen deze prefab badkamers ( sanitaire units)  weinig vloeroppervlak en zijn dus overal goed plaatsbaar. Na beëindiging van de zorgvraag zijn de units ook gemakkelijk te verwijderen, zodat de oude situatie weer kan worden ingenomen.

De afmetingen zijn afhankelijk van het type badkamer en varieert van 0,95 x 1,55 m2 voor een doucheruimte met wastafel of 2,4 x 1,6 m2 voor een rolstoel toegankelijke badkamer.

De sanitaire units zijn in diverse modellen leverbaar, als het gaat om uitsluitend een douche en wastafel of om een complete rolstoeltoegankelijke doucheruimte met (hang)toilet en wastafel. Alle modellen kenmerken zich door een zeer efficiënte indeling en zijn dus overal gemakkelijk plaatsbaar.

HYGIENISCH EN GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD.

Onze prefab badkamers zijn volledig afgewerkt en worden binnen enkele uren geplaatst. De badkamers zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen die 100 % waterdicht zijn en gemakkelijk in onderhoud.

Hygiëne en onderhoud:

De traditionele badkamers hebben gemiddeld meer dan 150 meter voegen, een plek waar makkelijk vuil ophoopt (en dus een potentiele infectiebron). De prefab badkamers hebben geen voegen en zijn dus zeer geschikt op die plekken waar hygiëne een rol speelt.

Specifieke kenmerken.

Een prefab badkamer kiezen bij Hoekstra Ontzorgexpert is kiezen voor de beste oplossing. Onze badkamers kenmerken zich door:

  • Snelle levertijden en gunstige prijsstelling
  • Optimaal gebruik van het vloeroppervlak door zeer efficiënt ontwerp
  • Perfecte hygiëne en gemakkelijk in onderhoud
  • Snelle montage, dus minimale overlast
  • Vele uitvoeringen mogelijk
  • De units worden compleet gemonteerd en bedrijfsvaardig geleverd
  • Mogelijkheid tot huren of kopen met terugkoopgarantie

Financiering:

U kunt de sanitaire units kopen met de mogelijkheid van een terugkoopgarantie. Daarnaast kunt u de units ook huren tegen een huurtarief, gebaseerd op een verwachte gebruiksduur.

Bij beëindiging van de zorgvraag wordt de unit in overleg door ons verwijderd.