Veilige douchecabine

Met de Kinemagic is het mogelijk om uw oude bad eenvoudig en snel en zonder ingrijpende maatregelen te vervangen door een ruime douche. Deze oplossing voegt een nieuwe dimensie van welzijn toe aan uw badkamer en biedt een optimale toegankelijkheid.

De Kinemagic is in verschillende uitvoeringen leverbaar, in zowel een hoek- als nisopstelling. Standaard is de douche voorzien van een opklapbare douchestoel, een wandgreep en thermostatische mengkraan met douche.

Wij leveren een complete afgewerkte installatiie bij u af, welke wordt gemonteerd door vakkundig en klantvriendelijke monteurs. 

De Kinemagic-serie biedt veilige douchecabines die in één dag gebruiksklaar kan worden geïnstalleerd. De unieke materialen en constructie zorgen ervoor dat er weinig hak- en breekwerk nodig is, en dat ook stuc- en tegelwerk veelal achterwege gelaten kan worden.

Bij het ontwerp van de Kinemagic is er maximaal aandacht besteed aan het voorkomen van uitglijden, met een lage instap van 3 centimeter, anti-slipvloer, ondersteuningsbeugels en een opklapbaar zitje.