Wie zijn wij?

De doelstelling van onze onderneming is mensen met een zorgvraag langer in de eigen woonomgeving te laten wonen.

De vergrijzing van onze samenleving en aanpassingen in ons zorgstelsel zal er toe leiden dat men minder snel een beroep op de overheid kan doen en langer in de eigen woonomgeving moet blijven wonen. Op zich kan dit ook prima, want er zijn tal van mogelijkheden om langer zelfstandig te wonen. En zolang men gezond is zal dit geen probleem geven.

Echter er is ook een deel van onze samenleving die door een beperking zijn aangewezen op extra hulp en/of maatregelen in of rondom de woning om toch in de eigen woonomgeving te blijven wonen.

Wij, als Hoekstra Ontzorgexpert hebben ons er toegelegd om maatregelen en aanpassingen aan de woning aan te brengen, waarmee u met meer comfort en gemak in de eigen woning kunt blijven vertoeven.

Dit kunnen tal van toepassingen zijn, zowel van bouwkundige aanpassingen zijn als ook  technische maatregelen kunnen wij voor u verzorgen.

Graag nodig ik u uit om een eerste indruk via de website op te doen. Echter wij willen maatwerk leveren, welke is afgestemd op de gewenste zorgvraag. Ik nodig u dan ook uit om contact met ons op te nemen, opdat wij een inventarisatie en plan van aanpak afgestemd op de zorgvraag voor u kunnen maken.

Met vriendelijk groet,

Sietze Hoekstra,

Bezoekadres:

Gedempte Vaart  36,

9231  AV  Surhuisterveen

Tel. 0512 204022 of 0612389570

Mailadres:  info@hoekstraontzorgexpert.nl