Home>Contact>Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

“Wij als ontzorgexpert zien het als een uitdaging u langer in uw eigen vertrouwde leefomgeving te laten wonen. U heeft een zorgvraag omtrent het wonen en wij zien het als onze uitdaging om daar voor de zorgvrager een passende en betaalbare oplossing voor te vinden”, aldus Sietze Hoekstra.

Als ontzorgexpert zijn we gespecialiseerd in het treffen van voorzieningen in en aan uw woning, zodat u langer in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Bij een toenemende zorgvraag ontstaat veelal een aangepast leefpatroon met een grotere behoeft om de zorg te ontvangen. Wij willen dat mogelijk maken in de  eigen leefomgeving.

Sietze Hoekstra somt op: “Vanuit onze jarenlange ervaring in de installatiesector en de nieuwe technische ontwikkelingen kunnen we vele, vaak eenvoudige, aanpassingen doen die het wooncomfort enorm verhogen. Dat kan variëren van extra wandsteunen, hoog/laag toilet, een oproepsysteem of aanpassing van de badkamer. Maar daarnaast bieden we ook tijdelijke voorzieningen aan zoals een doucheruimte die na einde zorgvraag kan worden gedemonteerd. Of een zorgunit, compleet met slaapkamer en doucheruimte, welke aan de woning wordt geplaatst en eveneens na einde zorgvraag wordt verwijderd. Wij zijn van mening dat we hiermee een erg breed publiek met een zorgvraag kunnen bedienen. En, niet onbelangrijk, het vraagt geen grote investering. Immers het uitgangspunt is dat de zorgunit en doucheruimte op huurbasis wordt aangeschaft “.

Heeft u al een badkamer zonder hindernissen?

 Ligbaden en douchebakken hebben al veel valpartijen veroorzaakt. Vaak in samenspel met een harde gladde vloer. Met een inloopdouche en een antislipvloer wordt de badkamer veel veiliger en, zeg nu zelf toch ook mooier?

Een slaapkamer die u s’nachts de weg wijst.

Een niet al te felle lamp onder bed die aangaat als u de benen “buitenboord” steekt. Zo vindt u veilig de weg naar het toilet, zonder dat uw partner wakker wordt van het licht.

Een sanitaire unit overal en gemakkelijk plaatsbaar

Hoekstra Ontzorgexpert levert en monteert complete prefab toilet-en doucheruimtes, welke gemakkelijk te plaatsen en te demonteren zijn. De ideale oplossing voor een (tijdelijke)  sanitaire voorziening in de kamer of voor het passend maken van een garage aan uw zorgvraag. De units worden compleet gemonteerd en bedrijfsvaardig gemaakt. Er is een mogelijkheid tot huren of kopen met een terugkoopgarantie.

De zorg unit, de ideale woonoplossing op de begane grond.

Onze zorg unit bestaat uit een slaapkamer en doucheruimte met douche, toilet en wastafel. De unit wordt prefab op maat gemaakt en gekoppeld aan de bestaande woning, zodat er een gelijkvloerse verbinding ontstaat tussen de woning en de zorg unit. Door de prefab werkwijze is plaatsing binnen één a twee dagen gerealiseerd en daarmee wordt de overlast voor de gebruiker tot een minimum beperkt. Wij bieden de zorgunits aan in twee uitvoeringen een éénpersoon of een tweepersoons unit. U kunt de zorg unit huren of kopen, eventueel met een terugkoopgarantie. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste financieringsvorm.

Personen alarmeringssysteem

Hoekstra Ontzorgexpert levert ook een personen alarmsysteemm voor een optimale veiligheid in huis, maar ook buitenshuis. Bij zorgvraag kan door eenvoudig op een knop te drukken ( dit kan naar keuze een pols- of halszender zijn of een Dect-unit) wordt er een duidelijke spreek en luistercommunicatie met de mantelzorger tot stand gebracht. Met losse Dect-units kan vanaf verschillende locaties in de woning te allen tijde een noodoproep worden gedaan, de zorgvrager kan dan direct vanaf deze locatie spreken met een hulpverlener. Dit systeem kan ook buiten de woning toegepast worden. Het systeem kan eenvoudig met een rookmelder of bewegingsmelder worden uitgebreid.

Wilt u meer informatie over het levensloopbestendig maken van u woning, neem dan contact met ons.  Ook bent u van harte welkom in onze showroom waar u diverse opstellingen en toepassingen kunt bekijken. Maak hiervoor eerst wel een afspraak. Maar wij komen uiteraard ook graag bij u langs om de situatie te bekijken om een passend advies te kunnen geven.